MTCheader01
MTC Medemblikker Tennis Club

BeersBokaal 2019/2020

BeersBokaal 2019/2020 - BELANGRIJKE UPDATE!!! (30-6-2020)

De finales en de prijsuitreiking van de BeersBokaal zijn uitgesteld tot na de zomervakantie op vrijdag 21 augustus. Op deze avond zal ook een afsluitend feest georganiseerd worden. Als je hier aanwezig wilt zijn kan je je aanmelden via Beersbokaal@gmail.com. Als finalisten niet op die vrijdag kunnen spelen vragen wij een datum te plannen in de week (34) voor deze datum.

Tijdens de zomervakantie kan men nog voor de BeersBokaal spelen. De organisatie is zich ervan bewust dat door de vakantie het lastiger zal zijn om elkaar uit te dagen. We vertrouwen erop dat de koppels die (hopelijk tijdelijk) niemand kunnen uitdagen dit sportief oppakken. Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en mogelijk nog veel tennis plezier.

TENNISPARK MTC / Corona-virus

*** CORONA UPDATE ***

Beste tennisliefhebbers en leden van MTC,

De kantine en de terrassen gaan per 1 juli weer open. Natuurlijk wel met inachtneming van de bekende basisregels:
- bij gezondheidsklachten thuisblijven
- regelmatig je handen wassen
- 1,5 meter afstand houden

Verder zijn op het park de richtlijnen van de KNLTB en het RIVM zichtbaar gemaakt. Bij niet nakomen van de regels loopt ieder lid het risico op een boete van €400 en de vereniging €4000. O.l.v. het bestuur en de toezichthouders is elk lid zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het naleven van de regels en de gevolgen ervan. Belangrijk hierbij is het sluiten van de toegangspoort.
We zijn allemaal weer blij dat we na een partijtje tennis ook weer even gezellig kunnen nazitten onder het genot van een drankje. Maar ……… ken/neem je verantwoordelijkheid en maak geen misbruik van deze verruiming.
Aan de gemeente en de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord hebben we kenbaar gemaakt dat alle leden van MTC zich aan de regels zullen houden. We vertrouwen op ieders medewerking, om problemen met de handhaving te voorkomen.

Openingstijden van de kantine en toezichthouders :
Maandagochtend Marry Hoogendijk
Maandagavond Ed Heestermans
Dinsdag gesloten
Woensdagavond Wilfried Haakman / Els Beers
Donderdagochtend Marry Hoogendijk
Donderdagavond Nico Vermeulen / Jan Keet
Vrijdagavond Activiteitencommissie
Zaterdag en zondag gesloten, alleen open bij evenementen.

Let op:
Deze toezichthouders zijn niet aangesteld om leden aan te spreken, ieder is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels.

Het bestuur.

Gezocht

AB7E3B90 527E 4D30 B4D3 9BF244C8628D

Alle activiteiten van de tennisclub zouden niet mogelijk zijn zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Maar we kunnen zeker meer hulp gebruiken!
We zoeken bijvoorbeeld:

BESTUUR:
- Een penningmeester
- Iemand die geen ambities heeft voor de rol als penningmeester, maar wel heel goed is in andere dingen en onze voorzitter zou kunnen ontlasten van een aantal taken.

Jeugdcommissie:
- Vind je het leuk om te helpen met de activiteiten die we voor de jeugd organiseren? Of heb je andere hele leuke plannen om het tennissen van de jeugd leuker te maken. We zouden erg blij met je zijn.

Ben jij enthousiast en lijkt één van bovenstaande taken voor jou weggelegd, stuur dan een mailtje naar mtc.websitebeheer@gmail.com Of neem contact op met Sjaak of Helen.

Trainingspakken voor de jeugd

MTC aandeoever web


Ziet dit er niet geweldig uit!
De 3 jeugd competitieteams van MTC in de nieuwe trainingspakken gesponsoord door Aan de Oever bouw, het bedrijf van Arjan Meester (rechts op de foto) en Marc Meendering (links).

Aan de Oever bouw: Heel erg bedankt! We zijn er heel erg blij mee!

 

Met dank aan:

P de Winter
logo vermeulen
Danny Leung Logo
Etosjong logo
Firma Zwaan
K .Bot
logo2014 400x200
aandeoever logo web
Notra 3 bord MTC 2050X730
logo commandeur
elhoek BORD mtc 2040X731
De groot Reclame
Peut Medemblik
bouchier
Ivan bord 2 MTC