Club trainer MTC stelt zich voor

Mijn naam is Bas de Wit. Ik ben 30 jaar en hoofdtrainer bij MTC Medemblik. Geboren en getogen in Spanbroek en woon nu een aantal jaar in een leuk appartement in Hoogwoud. In mijn jeugd ben ik begonnen met trainen bij Tennisvereniging Hoog-Op in Opmeer en daar ben ik regelmatig buiten werkuren nog te vinden. In mijn vrije tijd vind ik het ook lekker om te sporten: tennissen, fitness en zwemmen, want in mijn tak van sport moet je zelf ook fit zijn.
Zeven jaar geleden, in 2007, ben ik afgestudeerd op het CIOS in Haarlem als tennisleraar. Ik werkte eerst veel in zwembad De Spetter als badmeester, maar kwam al snel in aanraking met tennisschool Kennemerland en ben daar nog steeds werkzaam als tennisleraar.
Momenteel ben ik hoofdtrainer bij MTC Medemblik, een gezellige vereniging waar het echte verenigingsgevoel nog bestaat. We organiseren veel voor de leden zodat ze altijd met veel plezier naar de club toe komen. Dat is een goede reden om trainer te blijven van deze geliefde en warme vereniging.

Groet, Bas de Wit

Bas de Wit