Reglementen competitie

Link naar het competitiereglement 2019

Link naar het wedstrijdbulletin 2019

Link naar het banenschema 2019

Hieronder een korte samenvatting van de belangrijkste punten:

Wedstrijdformulier
Deze zijn vernieuwd en vereenvoudigd. Achter de bar (op de kassalade) ligt een blok met daarin formulieren. Per speeldag (thuis!) kan er 1 formulier uitgehaald worden om met de tegenstander in te vullen. Laat het blok in de kantine liggen voor de andere teams!
De thuisspelende ploeg dient het ingevulde formulier 3 maanden te bewaren! Het formulier dient direct online ingevuld te worden. De bezoekende ploeg dient voordat deze het park verlaat de ingevoerde gegevens te controleren. Verzuimd deze ploeg dit te doen? Dan heeft dit team geen mogelijkheden meer protest in te dienen. Let hier dus op als je uit speelt. Dit is bepaald in artikel 37 van het competitiereglement.

Ledenpassen
Deze zijn nu geldig voor een periode van 2 jaar. De speelsterktes dienen dus wekelijks door de captains online bekeken te worden voor het juist opstellen van de spelers. Je bent alleen verantwoordelijk voor de spelers van je eigen team. De speelsterkte van de tegenstander hoeft niet vooraf gecontroleerd te worden. Na afloop kun je wel protest indienen tegen de opstelling.

Invallen
De invalregeling is zoals velen versoepeld. Hou er altijd wel rekening mee dat iemand die invalt binnen de gestelde marges valt EN dat deze spelers niet bij een andere vereniging al een competitiewedstrijd heeft gespeeld.

Dubbel-partijen
Deze worden nog steeds ‘verkort’ gespeeld. Dit betekent dat er geen 3e set wordt gespeeld. Je speelt dan een super tiebreak, dus tot de 10 en met 2 punten verschil.

Bij overige vragen kan contact opgenomen worden met Tamara als competitieleider via 06-4635 2505. Ze speelt zelf op zondag competitie dus is die dag niet goed bereikbaar. Je kunt natuurlijk altijd een app sturen. Tussentijds zal ze haar telefoon nl wel bekijken.

We wensen iedereen een zonnige en sportieve voorjaarscompetitie.

IDB bord 2040x730
advertentie WFAG