Recreatiecommissie

De recreatiecommissie van MTC bestaat uit:

2014 07 07 19.34.10

Andrea Stam - Ramses Ravenschot - Tineke Altink

Sinds januari 2016 wordt de recreatiecommissie versterkt door Alexander Hagemeijer.

Wij organiseren diverse activiteiten voor de seniorleden van onze club. Zo is er een Oranjetoernooi aan de vooravond van Koningsdag, een Kroonjarentoernooi voor alle leden die 20, 30, 40, 50, 60 of 70 worden.

Iedere vrijdagavond organiseren we de "labelavond". Ieder seniorlid kan hieraan vrijblijvend meedoen. Er worden 3 ronden gespeeld, om 19.30 uur, 20.45 uur en 22.00 uur. Het staat iedere deelnemer vrij om zelf te bepalen hoeveel ronden er wordt meegespeeld.

In de winter en in de zomer organiseren we de onderlinge competitie. In de winter op dinsdagavond en in de zomer op maandagavond. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Heb je een vraag over een activiteit van de recreatiecommissie, stuur ons dan een mail:

mtcrecreatiecommissie@gmail.com

logo commandeur